Mi-au furat blogul

E na. Astia de la Blogspot nu ma mai lasa sa intru pe blog (probabil pentru ca nu am mai scris de mult). Stau si ma gandesc.. o fi fost vreo mafie ruseasca la mijloc? Or fi furat ei un numar de 583 de bloguri printre care si al meu? Dar ce sa faca cu ele? A, da.. sa fie si ei tehnologizati.:|. Mda.
Eh, dupa cum realizati, aberez. Ca doar e 1 noaptea iar orice om normal doarme de cel putin o ora si ceva. Iar eu, ca o bufnita dependenta de lumina artificiala ce sunt, nasc un nou blog destinat procreeari. Halal. Chiar aberez. Si totusi, nu am fumat iarba, nu am baut alcool pur ( asa cum o vecina de-a mea are, pana si mie mi-a spus!) si nici nu m-am certat cu a mea mama ore in sir pornind de la un subiect banal precum " de ce stai toata ziua fara sa faci nimic" intalnit in viata cotidiana a oricarui adolescent (al unui normal, iar daca nu i se reproseaza acest lucru inseamna ca mama sa este prea mandra de ce are la usa, ceea ce este putin fantastic). Dar ma rog.
Ma plictisesc. Abia a2a saptamana de vacanta si ma simt de parca au trecut 2 luni de vacanta! Boooriiiing. In noaptea asta sunt sanzienele. Toate fetele cuminti si cu inclinatie spre casnicii perfecte isi pun flori de sanziene sub perna pentru a-l visa pe cel ales. Binenteles ca mama s-a gandit la acest minunat aspect si a dorit sa-mi procure si mie o astfel specie de buruiana dar eu am fost ferma si i-am intors propunerea. Ce puii mei, am 15 ani(chiar daca peste o luna fac 16). Nu ma simt ca in secolul 18 cand toate domnitele de varsta mea erau deja fete numai bune de maritat. Evident, mama facea misto de mine. Dar nu i-a reusit.
Si totusi, vreeeeeau iulie!

posted by Lime @